Hebt u een vraag/probleem/opmerking?

CONTACT OPNEMEN

Morgane en Anne-Lise nemen graag binnen 24 uur contact met u op. Kies het communicatiekanaal dat u wilt, afhankelijk van uw verzoek.

Frans team 🇫🇷

We zijn een Frans team, we zullen u antwoorden met automatische vertalers. Bedankt voor uw begrip.

Per e-mail

Voor een reactie binnen 24 werkuren.

Goed om te weten:

Bij Wopilo doen we er alles aan om de gezondheid (en slaap) van iedereen te beschermen door 's avonds of in het weekend niet te reageren.

⚡️ Na 18.30 uur op werkdagen: we antwoorden de volgende dag.

☀️ Vrijdag na 18.00 uur: we antwoorden maandag!

🤔 Geen antwoord: controleer uw spam-map, want dit is niet onze gebruikelijke praktijk

30 nachten op proef

Uw nachten, onze enige prioriteit

Gratis bezorging en retourzendingen

Dezelfde dag verzonden

Paypal betaling geaccepteerd

En andere 100% veilige methodes

Antwoorden op uw vragen

Algemeen
Levering en retourneren
Betaling

Is de wopilo plus geschikt voor mijn slaaphouding?

De wopilo plus is de ideale metgezel voor alle slaaphoudingen 😇.

Het is ergonomisch en comfortabel: het heeft de neksteun van een ergonomisch kussen en de keuze tussen zacht of stevig comfort van een klassiek kussen. Voor de ontwikkeling van de wopilo plus hebben we een beroep gedaan op de diensten van een osteopathische sportarts. Het combineert de sterke punten van een anatomisch kussen, een morfologisch (vormgeheugen) kussen en een osteopathisch kussen. Uw wervelkolom is uitgelijnd en u kunt slapen zonder pijn!

Het wopilo plus hoofdkussen is geschikt voor alle slapers vanaf 15 jaar. Met zijn kern van traagschuim is het perfect geschikt voor mensen die op hun rug of zij slapen en biedt het een perfecte slaaphouding om nekpijn te verlichten.

De dikte van het kussen geeft de voorkeur aan een zijslaper.

Maak u geen zorgen, alles wordt uitgelegd in de gebruiksaanwijzing in de verpakking van Wopilo.

Wat is de geschatte levensduur van het kussen?

De levensduur van onze kussens is ongeveer 2,5 jaar.

Na deze periode vinden wij het comfort niet meer optimaal.

Daarom geven we u de mogelijkheid om een nieuw kussen te kopen zonder de traagschuimkern, die een levensduur heeft van ongeveer 8 jaar, en minder te betalen voor uw nieuwe kussen 😇.

Waarom zou ik het wopilo plus kussen kiezen in plaats van een ander merk?

Wopilo, de expert in innovatieve ergonomische kussens 💤
We kennen onze kussens door en door. Na het ontwikkelen van tientallen prototypes (en het uitvoeren van vele, vele tests) hebben we de perfecte balans gevonden tussen comfort en neksteun. Onze mantra is om u een rustgevende, pijnvrije nachtrust te geven.

Een 5-sterren workshop bij u thuis 🇫🇷
We werken in een kort circuit, zonder tussenpersonen. Hierdoor kunnen we de marges krap houden en wopilo plus het hele jaar door tegen een eerlijke en concurrerende prijs aanbieden. U zult dus nooit een uitverkoop of korting op onze kussens zien, noch zult u ze in supermarkten vinden.

Waarom kost de wopilo plus 109€?
We weten dat veel huishoudens kussens van onze concurrenten hebben. Bij Wopilo zorgen we voor een frisse kijk.

109€ is een aanzienlijk bedrag voor de aankoop van een kussen (209€ voor beide). We besteden ⅓ van ons leven slapend door en we denken dat investeren in een kwaliteitskussen noodzakelijk is voor uw slaapcomfort. Een kwaliteitskussen kopen betekent betere nachten voor uzelf kopen!

Deze prijs wordt bepaald door 3 elementen:

1. Een keuze van uitstekende kwaliteit materialen: een tijk van 91 draden/cm 100% perkal katoen, microvezels en de nieuwste generatie traagschuim met een gepatenteerde anti-mijt behandeling op elk van de zakken van het kussen.

2. De wopilo plus is een innovatief kussen dat meer werk vereist dan een traditioneel kussen of een ergonomisch kussen, een eenvoudig blok traagschuim.

3. Hoogwaardige Franse productie in een eeuwenoude werkplaats die bekend staat om haar expertise en bekroond is met het EPV-label (Entreprise du Patrimoine Vivant).